Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD

Nyheter

Vad du ska vara uppmärksam på när du binder in knappar
Släpp tid: 2020-09-27 09:03:04  träffar: 14

Det finns många sorters knappar.Olika typer av knappbindning har olika uppmärksamhetspunkter.I dag kommer jag att tala om den gemensamma bindningen av knappar, vilka platser bör vi uppmärksamma?

Knappen grossist Encyclopedia

Fem kloknappar och fyra knappar är de vanligaste knapparna, så i användningsprocessen stöter man mer eller mindre på oväntade saker, och på grund av den olika knappstrukturen har varje knapp olika problem.Den fem kloknappen är en av knapparna.Vad sägs om fem klo-knappen?

Oavsett om det är fyra knappar, I-formade knappar, fem kloknappar och slagskruv, ska följande principer följas vid justering av möglet:

1 Nej.Den övre och den nedre delen måste vara koncentrisk, det vill säga den övre och den undre delen måste anpassas.Endast när de övre och nedre nivåerna är koncentriska kan de övre och nedre nivåerna vara korrekta, och de tryckta knapparna kommer inte att ramla av.

2 Nej.Maskinen kan och kan inte justera trycket för djupt.Om trycket justeras för djupt kommer knappen att skadas eller ramla av.Om trycket är för lågt faller knappen av lätt om trycket är för lågt.Därför bör slaghålets djup baseras på erfarenhet.Det enklaste sättet är att göra bakknappen och dra ut den med ett skruvstäd.

Oavsett om det är. FRANS35; 39;s elektriska motor, motor eller löpband, är alla anpassade till samma princip.Vid den tidpunkten följdes också den ovan nämnda principen när vi skapade majsopi.Vad ska då fem klolåsbeslag uppmärksamma när de binds?

1.Det är hårda och lösa spännen.A om det är okej innan du trycker på, är justeringen av knappen för låg.B får blandas med produkter från andra tillverkare.Det är nåt fel på C-möglet.

2.Det är lätt att falla av på grund av otillräcklig destruktiv kraft.En knapp- maskin som stänger höjden är inte bra.B duken är för tjock eller klolängden räcker inte.Materialet av C-klo är för tunt och hårdheten räcker inte.

3.Klorna är exponerade.En skinkmaskin är inte vertikal upp och ner, excentrisk B, hans- och honknapparna är för låga eller för smala, och luckan med klon är inte tillräcklig (den kan detekteras med hand innan den träffar) C om denna situation uppstår på kloytan, kan den orsakas av alltför lång klo, så använd istället korta klo.

4.Klon är bruten när knappen trycks ner.Inställningen av en knapptryckning är för låg.B klo är för svårt att böja.C-problem med elektroplätering, att göra klor hårda och sköra, särskilt borttagning (efter plätering av en bra färg, och sedan elektroplätering av en annan färg) är mycket sannolikt att orsaka.D manligt och kvinnligt låsbeslag bakåt utrymme, formen är inte tillräckligt bra, så klofot är inte tillräckligt för att bryta.

Färgen föll av när den målade det fem klospännet.A. Slagslagens form överensstämmer inte med formen på kloytan.B Färgens kvalitet är inte bra, och den allmänna undermåliga färgens vidhäftning är för dålig.C. Bortskaffandet av olja är inte rent före målning.D vid strykning, uppmärksamma problemet inte för högt, så att färgytan inte skadas

zmkm-800_800.jpg

Tidigare: Diversifierad utveckling av knapp...

Nästa: No