Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD

Nyheter

Diversifierad utveckling av knappmodellering
Släpp tid: 2020-09-27 09:00:39  träffar: 16

Tekniken för knapptillverkning blir mer sofistikerad, klädknappar är också mer utsökta.Många unika knappar syns i dag, och de gamla knapparna är också mycket känsliga.Efter kejsar Qianlongs styre sattes alla möjliga knappar av olika material ut på marknaden en efter en.Det finns till exempel förgyllda knappar, silverpläterade knappar, trådknapp, blå knapp, låsbeslag och så vidare.

Man har förstått att knapparna på Qingdynastins kläder till största delen var små, runda kopparknappar.De stora var som hasselnötter och de små var som bönfrön.Vanliga nudlar användes ofta av folket, dvs. ytan var slät och utan säd.Kungliga hovet eller adelsmännen använde stora kopparknappar eller koppargyltknappar, guldknappar och silverknappar.Det finns tre rader med knappar: en rad, två rader eller tre rader.Knappar är ofta graverade eller graverade med olika mönster, såsom drake, Phoenix och andra allmänna mönster.

Dessutom finns det även värdefulla vita knäppen med jade-fingrar, guldtäckta pärlknappar, tre inre jade-knappar, guldförsedda taggar, korallknappar, vaxknappar, orangea knappar och till och med diamantknappar.Mönstren för knappar är också rika och varierade, såsom brutna grenar av blommor, fåglar och djur, förmögenhet, livslängd och till och med zodiak osv., som kan sägas vara allestädes närvarande, mångfasetterade och bländande.

Med tidens utveckling är knappen från material, form och produktionsprocess mer och mer färgstark, och knapptyp är mer och mer diversifierad.Alla typer av knappar kan uppfylla kraven på kläddekorering och människor&DAR35.39.

zmkm-800_800 (1).jpg

Tidigare: De oumbärliga svarta stickkläde...

Nästa: Vad du ska vara uppmärksam på n...